Adverteren in Almelo

reclamebord almelo

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken; al een tijdje liep ik met het idee om wat aan de naamsbekendheid te gaan doen en nu heb ik de daad bij het woord gevoegd: in heel Almelo zijn binnenkort (de foto hierboven is even snel geshopt) grote A0 posters te zien van Hulp bij Marketing.

Citidisplay

A0 poster in reclamebord Almelo
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Online adverteren is in mijn vakgebied heel erg duur geworden; de prijzen rijzen de pan uit voor het verkrijgen van bezoekverkeer op termen als “webdesign”, “nieuwe website”, “seo”, “adwords optimalisatie” enz. Met het in gebruik nemen van citidisplays door heel Almelo hoop ik meer bekendheid te krijgen zodat bedrijven aan mij zullen gaan denken zodra ze een marketingbureau nodig hebben. Ondanks dat ik zelf redelijk blind ben geworden voor advertenties, betrap ik mij er nog regelmatig op dat ik de reclameborden langs de weg toch in mij opneem. En als je elke dag langs hetzelfde bord rijdt, kan het niet anders dan dat deze vorm van reclame zijn uitwerking heeft.

Hoe is deze poster tot stand gekomen?

Heel vaak hebben reclameborden teveel tekst waardoor je de boodschap niet in je op kunt nemen. Een valkuil is om teveel informatie te willen delen. Mijn bedrijfsnaam zegt precies wat ik doe, en als mensen op die term zoeken dan krijgen ze 100% zeker mijn website tevoorschijn. Ik heb daarom mijn speerpunten toegevoegd met daarbij een grafiek in het midden van de poster wat al wat hint dat het om online marketing gaat. Het doel was om de aandacht vast te houden van boven naar beneden: mijn zoontje was zo vriendelijk om te poseren met de laptop waarop ik mijn website laat zien. Ik ben erg benieuwd wat het uit zal werken. Wat vind jij er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *