Twee nieuwe sites

Twee nieuwe sites waarvan één compleet ingericht als webshop mét producten en SEO-teksten

Tags: Adwords / Nieuwe website / SEO teksten schrijven / Woocommerce

Linds Hair & Wellness is een kapsalon en wellnesscentrum in Overdinkel. Als ambassadeur van de haarverzorgingsproducten van Keune zagen ze kansen om niet alleen fysiek klanten te bedienen, maar ook online. De kracht van een eigen kapsalon is dat je je klanten vanuit de praktijk kunt adviseren.

Vanuit het niets een webshop inrichten

Van Linds kreeg ik de opdracht om een nieuwe site voor het domein www.lindswellness.nl te bouwen én een complete webshop in te richten voor het domein www.kapsalonlinds.nl. Deze webshop heb ik ingericht met ca. 130 producten die allemaal voorzien zijn van unieke SEO teksten.

Ook interesse in een nieuwe website? Neem vandaag nog contact met mij op!

Direct op de dag dat de webshop in haarproducten online was gegaan kon Kapsalon Linds al de eerste bestelling tegemoet zien. Dit was het resultaat van een Google Adwords campagne die dezelfde dag live was gegaan. Aangezien een goede Adwords campagne redelijk wat optimalisatie (=tijd) in beslag neemt, heb ik de campagne voor de eerste dagen behoorlijk ruim ingezet. Met de data die beschikbaar kwam, kon ik de advertentiecampagne veel beter verder inrichten wat ervoor zorgt dat Linds Kapsalon voor nu én voor de langere termijn geen onnodig geld verspild.

Wat er allemaal bij kwam kijken

Omdat de klant nog geen enkele ervaring had met het versturen van bestellingen, het ontvangen van online betalingen en het beheren van een webshop heb ik zoveel mogelijk geholpen om de hele opstart in goede banen te leiden:

  • Aanvragen en inrichten van een betaalprovider voor het ontvangen van een online betalingen
  • Het aanvragen en inrichten van een webshopkeurmerk voor het verhogen van vertrouwen
  • Het inrichten en aanvragen van Sendcloud voor het versturen van pakketten
  • Het zelf toevoegen van producten aan de webshop en hoe men bestellingen kan afhandelen