Laatste blogartikelen

Laatste projecten

[ux_portfolio style=”normal” filter=”true” filter_nav=”outline” number=”8″ orderby=”date” columns__md=”3″ depth=”2″ image_height=”60%” image_size=”large” image_hover=”overlay-add-50″ image_hover_alt=”zoom” text_align=”left” text_size=”large” text_hover=”bounce”]
Welkom

Marketingbureau Almelo

Hulp bij Marketing is opgestart om bedrijven te helpen bij hun nieuwe website, het fotograferen en bewerken van foto’s, het maken van een (product)video, het inrichten van een complete Google Adwords campagne of het optimaliseren van de website voor zoekmachines (SEO). Heb jij hulp of advies nodig? Neem direct contact op!

Wat kan een online marketeer?

Als je echt heel goed bent in zoekmachine optimalisatie of super goed bent in het adverteren in Google dan heet je vaak “SEO-specialist” of “SEA-specialist”. Net zoals iemand die goed in foto’s maken “fotograaf” heet en iemand die goed kan ontwerpen een “ontwerper” of “designer” genoemd wordt.

Geen designer of programmeur

Nu ben ik geen designer, zeker geen programmeur en ook geen volleerd fotograaf (ps: wist je dat ik dronefoto’s maak?). Als je al deze mensen apart moet in gaan huren dan wordt het voor een klein -of middelgroot bedrijf vaak een dure aangelegenheid.

Ik ben dus een online marketeer

Iemand die op heel veel vlakken bovengemiddeld kennis heeft van online marketing en deze ook weet toe te passen heet (wat mij betreft) een online marketeer. Een online marketeer is heel goed in zoekmachine optimalisatie (SEO), weet veel van online adverteren (SEA), kan goed een website stylen en heeft geen enkele moeite met het in elkaar zetten van een website of webshop. Hiermee komt een online marketeer tegemoet in 98% van de behoefte van de klant. Als je zo iemand zoekt, dan zit je goed bij Hulp bij Marketing!